|
Legújabb Fejezet - SPOILER - !
|
| Envy |
2010-01-08 20:35
|
Kaizoku

Akagami Pirate Crew

Lakóhely: Grand Line
Regisztrált: 13.09.08
|
SZABÁLYOK:
- NINCS TALÁLGATÁS/SPEKULÁCIÓ HOSSZÚ OLDALAKON KERESZTÜL !
- ITT LEHET MEGBESZÉLNI A KIKERÜLT SPOILERT ILLETVE A LEGÚJABB FEJEZETEK ESEMÉNYEIT !
Továbbá:
A 2manga topic összevonásának oka: Sokan rendszeresen NEM tartották be a Spoiler és a Sima manga topicra vonatkozó szabályt! Rendszeresen emiatt kellett sok forumozót figyelmeztetni ill. tiltani bizonyos időre.
EZÉRT Shiroval úgy döntöttunk, hogy újra összevonjuk a 2külön témát!
A topicot ezentúl mindenki saját felelősségre látogathatja!
A régebbi manga fejezetekről IS lehet itt beszélni.
Szerkesztette: Envy - 2010-01-09 18:59
|
| |
|
|
| Smirn |
2010-01-12 22:11
|
Ryoka

Lakóhely:
Regisztrált: 13.08.09
|
Nah olvastam 1 érdekes spoilert, ugyan nem volt oda írva hogy comfirmed de elég hihető.
A lényeg az hogy megint sok a duma aizen és ichigo között, majd bekapcsolódik Gin és átveszi a "harcot".A spoiler végéből meg az jött le hogy elnyom 1 Bankait a jó öreg Gin papa 
így röviden tömören ennyi, és bele is illik 1 kicsit bepunyadt történetbe. GIn bankai miatt nagyon remélem hogy ez confirmed lesz majd
"Legszomorúbbak azoknak a dolgoknak a romjai, amik elmúltak anélkül, hogy lettek volna" |
| |
|
|
| mocsok |
2010-01-13 13:20
|
8. Tiszt

Lakóhely: Baz Megye
Regisztrált: 18.03.09
|
Szerintem szimplán aizenre mennek rá annyian,mert úgy könnyebb partybavágni. xDD
Megjöt ichi szóval,szóval megjött mindenkinél a küzdőszellem.
Már látom is ahogy az utolsó képen ichi feszít,mint avezér,mögötte meg a többi.
Szerkesztette: mocsok - 2010-01-13 13:25
 |
| |
|
|
| Vasto Lorde |
2010-01-13 15:05
|
4. Tiszt

Lakóhely: Hueco Mundo szíve
Regisztrált: 13.09.09
|
de mér nem bírjátok felfogni h az a nagy izé ami WWvel jön már 500éve halott?
Mert a gyomor olyan mint a gumicsizma....a vizet nem ereszti be...
Club Life with Tiesto¤A State of Trance¤Global DJ Broadcast fanatic...
 |
| |
|
|
| DT-kun |
2010-01-13 18:30
|
Kapitány

Lakóhely:
Regisztrált: 28.07.09
|
samu, ezt én is nemrég olvastam, és Spoilerképeket látva megerősíthetem, hogy tényleg ez lesz...

Kedvencek
Khaela Mensha Khaine!!! |
| |
|
|
| Galleon |
2010-01-13 19:07
|
Ryoka

Lakóhely: Jászberény
Regisztrált: 17.09.09
|
Mi halott 500 éve? |
| |
|
|
| mocsok |
2010-01-13 19:11
|
8. Tiszt

|
Váá...hát ez a manga...gyenge volt. -.-"
Ez a manga kb feldolgoz 2 percet. xD
 |
| |
|
|
| Kia-chan |
2010-01-13 19:29
|
Hadnagy

Lakóhely: West Blue
Regisztrált: 05.09.09
|
mocsok írta:
Váá...hát ez a manga...gyenge volt. -.-"
Ez a manga kb feldolgoz 2 percet. xD
Én élveztem ezt a részt. Nem tudom, hogy mi bajod vele. Nem kell akkora nagy durranásnak lennie. De az utolsó kép nagyon érdekes volt.

Watashi no jinsei kara kakaku de mi o mamoru!
WAK
~my blog~
Fight For Your Nakama |
| |
|
|
| mocsok |
2010-01-13 19:34
|
8. Tiszt

|
Hát csak két hetet vártam erre a sz*rra,hogy fú milyen nagy lesz stb,aztán annyi lett,hogy ichi megérkezett,aizen jól kiröhögte,a többi meg odafeszít...
Meg éppen azért olvasom a mangát,hogy nagy durranások legyenek benne bazz,hogy ne kellene már annak lennie. -.-"
Azon fogok még nagyot röhögni,ha most ugye odafeszít mindenki,aztán köv chapterben meg aizen levág mindenkit pillanatok alatt,vagy csak pofázni fogják a semmit.
Szerkesztette: mocsok - 2010-01-13 19:39
 |
| |
|
|
| Arisa-chan |
2010-01-13 19:58
|
Hadnagy

Lakóhely: valahol a nagy VILÁGban
Regisztrált: 20.09.09
|
Én élveztem ezt a részt. Nem tudom, hogy mi bajod vele. Nem kell akkora nagy durranásnak lennie. De az utolsó kép nagyon érdekes volt. 
hol? hol? HHHHOOOLLLL????? hol néztétek???? nekem az se baj ha japánul van, csak a manga legyen
amúgy az a kép, amit mocsok linkelt a Spoiler topicba: szépen felsorakoztak a még harcra képes embörkék 
szerk:
köszike
Szerkesztette: Arisa-chan - 2010-01-13 20:14
Ha képes vagy meglátni a jövőt, soha ne nézz hátra. 
WAK
Álmaim világa
Friss Hír: Shinji és Hiyori a világ körül 12. fejezet
Slayers Oneshot |
| |
|
|
| mocsok |
2010-01-13 20:10
|
8. Tiszt

|
Nézz be Ide,csak kattintani kell a képekre,és lesni. 
 |
| |
|
|
| Shioru |
2010-01-13 20:31
|
Hadnagy

Lakóhely: Lelkek Világa
Regisztrált: 28.08.09
|
Szerintem annyira nem kell nyavajogni. Hisz ha már Kobu azt mondja, hogy "sz@r", akkor......De szerencsére annyira lett vészes, mint amire számítottam. Viszont Ichigo elbizonytalanodott. Nem bízik az új maszkba. Igen jön, hogy nem rendezte el a dolgokat Hollow Ichi-val, és most fél ezt az erőt használni. Így viszont Aizen laposra veri. XP Viszont az egy jó pont, hogy mindenki végre Aizen ellen jön....viszont ez csak egy szép beállás, mert biztos, hogy lesz valami......
A manga mindig túl rövid
 |
| |
|
|
| mocsok |
2010-01-13 20:41
|
8. Tiszt

|
Éppen ez az,nem a sztory ****,csak 1 mangachap 2 perc eseményeit dolgozza fel,magyarul húzás az egész...és ez 2 hét szenvedés után.
Egyébként egyetértek,csak még ****abb a helyzet,mert az egy dolog hogy ichigo bizonytalan,de aizen ezt tökéletesen ki is használja.
SZóval úgy tűnik maradunk egy ideig a bal**** ichi módnál,nem látunk ss sagás ichit,és ez nálam nem jó. 
Pedig úgy vártam hogy ichi elengedjen egy karakura nagyságú getsugát,aizen meg csak lessen
 |
| |
|
|
| Shioru |
2010-01-13 20:47
|
Hadnagy

|
Aizen mit nem használ ki? Rádásul pont kapóra jön Ichigo bizonytalansága. Ha így folytatja, akkor az utolsó képról ő lesz a következő hulla jelölt. :S Meg persze azt a bizonyos előnyét is elveszti.
Igen ezért furcsa ez a helyzet, hogy Ichigo már itt van, de még egyáltalán nem áll készen az Aizen elleni harcra.
Hogy mikor nyeri vissza az önbizalmát, és mikor vált át azzá az Ichigo-vá, aki Byakuya ellen is harcolt?......Ahhoz Hollow Ichi-t kellene hidegre tennie, de mint tudjuk nincs erre ideje.
 |
| |
|
|
| lily |
2010-01-14 09:32
|
Hadnagy

Hatodik osztag

Lakóhely: 6. osztag hadnagy szállás
Regisztrált: 14.04.09
|
Ahhoz Hollow Ichi-t kellene hidegre tennie, de mint tudjuk nincs erre ideje.
szerintem szegénynek azért elég nagy hasznát vette eddig oO
de most komolyan, mit akartok Ichitől... ha ő győzné le Aizent, az a világ legirrelevánsabb dolga lenne.....
ha jobban megnézzük, még az új maszk is csak arra volt volt elég, hogy a 4 Espada-t legyőzze..... míg a Primerát csak egy sima Shika-jal győzte le Kyouraku....
szval vagy Aizen vágta át mindenki fejét a besoroláskor, vagy a full Hollow Ichi is csak a 8. kapitány mögött sunnyog ......
a fejezethez meg csak annyi, h csak nekem tűnik úgy, h helyzeti előny ide vagy oda, Aizen bizony jócskán szívatja a fejét..... Oo
A Pokol nem is olyan rossz, ha van veled egy angyal.
 |
| |
|
|
| Shioru |
2010-01-14 10:29
|
Hadnagy

|
Szerintem azért a számok is össze vissza vannak. Nem tudom egészen, hogy miért lett ez így. A legjobb példa erre talán Yami. Akkor most őt gondoltuk a 10-es száma miatt a leggyengébnek az Espadak között. Ichigo a Karakuraba simán levágta a karját, és helyt ált, egészen Hollow Ichi követelőzéséig. Aztán most 0. lett, és 2 igazán erős kapitány nem tudja elintézni. (vagyis levágták már mindenét, de erre csak nőtt, és még mindig nem hulla) Ulqurua 4-es számot kapta, de a ress-e sokkal erősebb, mint az 1. espadanak. Vagy csak nekem nézett ki így? A privadonok, meg volt espada-k voltak szóval számuk ellenére sokkal erősebbek. (15 numerusz fölött ál a 112-es privadon -> ennyit a kis és nagy számokról)
Hollow Ichi-vel kapcsolatban meg igen elég sokszór kihúzta Ichigo-t a halál torkábol, és esett neki az ellenségnek. Viszont Ishida a példa, hogy milyen áron.
Igen ha úgy nézzük, akkor Ichigo-nak semmi joga nincs legyőzni Aizen-t, viszont az új maszkal és az előnnyel (ameddig tudja tartani) ő a leg esélyesebb. Meg persze ő a főszereplő. Bár én is Shinji vs Aizen harcot, vagy inkább Aizen vs Urahara harcot látnék szívesebben. De Ichigo nem azért küzdötte fel magát eddig, hogy ne ő harcoljon vele.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből az ösznépi összehövetelből.
 |
| |
|
|
| lothar86 |
2010-01-14 11:02
|
7. Tiszt

Lakóhely: 2192 Hévízgyörk, Pest megye
Regisztrált: 15.04.09
|
Off
Kellene már nagyon nekem az a mangafordítás, mert angolul vagy japánul nem akarom átnézni , kezdek begolyózni a mangahiánytól 
Off end
Szerintetek meddig leszünk még Karakurában?
Én arra tippelek hogy pár chapter után átváltunk HMbe. (titkon remélem mert kenpachit akarok végre , ha már Ichinek nem csináltak belső küzdelmet :S)
Uh most olvastam hogy nem lehet találgatni/spekulálni. Előre is elnézést a modoktól, ha gondoljátok nyugodtan törölhetitek a hsz-t.
Szerkesztette: lothar86 - 2010-01-14 11:04
Yuhííí |
| |
|
|
| Succ |
2010-01-14 16:34
|
Espada

Primera Espada

Lakóhely: Over your Head
Regisztrált: 10.09.08
|
Unalmas egy rész volt. Aizen simán veri Ichit. Nem tom Kubo, hogy fog ebből kihozni is vmit. De ez eddig gyenge.
Egyedül uccsó oldal teccett :D Kyoraku ^^
"Sometimes I look in the mirror and I'm not sure it's me looking back"
My blog. |
| |
|
|
| Fekete Penge |
2010-01-14 18:24
|
Ryoka

Lakóhely:
Regisztrált: 18.02.09
|
Hát nemtom, de ne mááár ,hogy mindenki Ichigot védi. Így fojtatja akkor 2 héten belül Aizen kinyir mindenkit és VÉGE a bleachnak. Miért nem tudja magát összekaparni?? Aizen most is egy halálisten tockossal ki tudta volna nyírni. Jobb rész lehetett volna 2 hét után, de ennél rosszabbat is kaptunk már.
Viszont meg kell hagyni, hogy az utolsó kép alapján hatalmas darálásokat lehetne megrajzolni a következő részekben
Szerkesztette: Fekete Penge - 2010-01-14 18:26
Lehetetlen nincs, csak tehetetlen. |
| |
|
|
| Vasto Lorde |
2010-01-14 18:36
|
4. Tiszt

Lakóhely: Hueco Mundo szíve
Regisztrált: 13.09.09
|
igen,hollow ichi "csak" annyira volt képes,hogy egy res2 es nem gyenge espada-t nem kicsit bealázott,és egy atomrobbanás nagyságú lándzsát(lanza del relampago) kézzel össze roppantott,nameg egy sima cero val ellőtt egy cero oscurast(nameg egy suhintással mekkora erőt fejt ki,ill zangetsu odarepül hozzá stb...sztem abban az állapotban erősebb mind1 ik kapitánynál(sotaichonál azér nem)
hogy on is legyen:ichigo esélytelen aizen ellen.ott töri őt aizen ketté ahol a legvastagabb
Mert a gyomor olyan mint a gumicsizma....a vizet nem ereszti be...
Club Life with Tiesto¤A State of Trance¤Global DJ Broadcast fanatic...
 |
| |
|